| Scenski nastup | |
|
+8♥_Fairytale_ Anita92ns K!k!c@ **Nadja** [= _*_ bLLaZZena _*_ =] *Sashkica♡ ~Biserka~ *~ Jovana Rybak ~* 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 1:51 pm | |
| Kako vam se chini,igrachi? | |
|
| |
~Biserka~ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 2:02 pm | |
| Uuuuu,zaista su me ocarali | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 2:36 pm | |
| Fantastichno!!!!
ne znam gde je pronashao te igrache,ali oni su neverovatni ,ja sam precrkla kada sam videla shta rade!!!svaka chast njemu i svima! i igrachima menadzeru itd.....
ljubb.za sve njih! | |
|
| |
~Biserka~ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 2:52 pm | |
| Ja znam pocetni deo koreografije Ono posle je zaista tesko,msm ono skakanje itd,ma fantasticno je | |
|
| |
[= _*_ bLLaZZena _*_ =] Moderator
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 3:59 pm | |
| Strawa.. ja mislim da je to Ruski to sto su igrali.. Fenomenalno!
Ewo malo o plesacima:
FRIKAR dance company has performed with Oslo Philharmonic Orchestra, The National Ballet of Norway and Zimbabwe, is the company behind the moves of "Age of Conan" - the computer game, and has produced 5 full night dance peproductions. In 2008 the companys choreographer Hallgrim Hansegård was sencured in Italy by the catolic church for his powerful, unconventional expressions, as FRIKAR calls "refined roughness". Hansegård and FRIKAR stated they master both the artistic and commercial field by also winning the Eurovision Song Contest 2009 with a Hansegård choreography.
Though being a specialst in the traditional acrobatic halling dance and vertical dance, FRIKAR perform with break dancers, capoeiristas and contemporary dancers in their crew of 23 dancers and 6 musicians and 3 technicians. Nowadays FRIKAR share the Eurovision stage in Moscow with other acrobatic companys like Cirque du Soleil, and will concentrate on a premiere for "YR" with Ragnhild Hemsing at the Art Festival Bergen and TidarÅ, the heaviest initiative on the the Norwegian field for contemporary dance 2009 combining outdoor dance and extreme sports. | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 4:07 pm | |
| - ~Biserka~ ::
- Uuuuu,zaista su me ocarali
igracxi su stwarno newerowatni bili ... | |
|
| |
K!k!c@ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 5:23 pm | |
| ma fenomenalni... stvarno su me odusevili...sta su sve radili ... ma sve je savrseno....dajem cistu 10.... | |
|
| |
Anita92ns Moderator
| Naslov: Re: Scenski nastup Sre Maj 20, 2009 7:24 pm | |
| extra su bili!!! svaka im cast!!!!!! a to je Norveski ples, ali jako lici na Ruski...(Alexander je to rekao) | |
|
| |
♥_Fairytale_ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Čet Maj 21, 2009 1:52 pm | |
| Extraa swaka chast (: (: ocharali su me.. | |
|
| |
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Re: Scenski nastup Čet Maj 21, 2009 1:56 pm | |
| Stvarno je bilo mnogo dobro.I bash je sve extra,igrachi,alexander,pa njegova violina,maaa <33 | |
|
| |
♥_Fairytale_ You heard about Alexander
| |
| |
[= _*_ bLLaZZena _*_ =] Moderator
| Naslov: Re: Scenski nastup Čet Maj 21, 2009 3:20 pm | |
| fenomenali igraci,koreografija je pun pogoda.. narucito ono kada su rade sklekowi ono,ako znate koje(na koje mislim).. =] | |
|
| |
Kitty You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Uto Jun 23, 2009 1:33 am | |
| i plesači su yumi yumi.Alii on...On je ne znam.Dečak iz Bajke. Ne znam kako drugačije da kažem.Takav je na sceni. Nevin [ znate u kom smislu nevin ] , srećan...[zaboravila sam šta još xD zbunilo me ovo nevin. xP]
uglavnom.Scenski nastup,kao i sam Alex,za čistu 10. | |
|
| |
~Jovana&Alexander~4ev Loosing mind
| Naslov: Re: Scenski nastup Uto Jun 23, 2009 5:00 pm | |
| - *Alexandra* ::
- Fantastichno!!!!
ne znam gde je pronashao te igrache,ali oni su neverovatni ,ja sam precrkla kada sam videla shta rade!!!svaka chast njemu i svima! i igrachima menadzeru itd.....
ljubb.za sve njih! | |
|
| |
GossipGirl You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Sub Jul 04, 2009 11:17 am | |
| Ma zato i jest pobijedio jer je u svakom pogledu bio najbolji | |
|
| |
Ivana_ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Scenski nastup Sub Jul 04, 2009 2:24 pm | |
| Scenski nastup im je bio najbolji,bolji od svih ove godine! | |
|