| Kako vam se cini novi look? | |
|
+13vanja.ralic I am Ferytale //***S*E*R*Dj*I*C*A***\\ Nessie_Cullen Belle *Sashkica♡ *~*M*i*Lj*A*n*A*~* ~Biserka~ ivka Anita92ns [= _*_ bLLaZZena _*_ =] **Nadja** *~ Jovana Rybak ~* 17 posters |
|
Kakav je? | Extra,najj je | | 84% | [ 16 ] | Okej | | 11% | [ 2 ] | Nishta posebno | | 0% | [ 0 ] | Fuj | | 5% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 19 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 4:50 pm | |
| Pa jer je u toku takmichenje za look? Ko napravi najbolje,glasa se i stavljamo novi look. Znachi sad je na vama chlanovi i moderatori. | |
|
| |
~Jovana&Alexander~4ev Loosing mind
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:12 pm | |
| ok...sooper...ovu temu lockujte ili izbrisite a kada se napravi novi look ponovo je otvorite pa da komentarisemo...kiss | |
|
| |
Kitty You heard about Alexander
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:20 pm | |
| iskreno,smučio mi se. -_-" | |
|
| |
vanja.ralic You heard about Alexander
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
[= _*_ bLLaZZena _*_ =] Moderator
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:21 pm | |
| NO SPAM. STA TI SE SMUCILO? | |
|
| |
Kitty You heard about Alexander
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:24 pm | |
| paa šta je sad spam? smučio mi se look.Jel pitanje kako vam se čini,jesam odgovorila lepo? aaa -_- | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 5:30 pm | |
| Pa.. spam je. Kad nisi rekla sta?!.. Ajde wratimo se na temu.. komentarisite look. | |
|
| |
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Ned Jun 28, 2009 8:18 pm | |
| E brate koliko cete puta to napisati. Em shto me smarate preko p.m-a em shto smarate po celom forumu. Prekinite vishe. Nije do mene za look. Look je napravljen pre mozda mesec dana. I sasvim je lep i svima se svidjao,to shto je postao dosadan nije moja stvar nego stvar chlanova. Lepo postoji takmichenje. Prijavite se i potrudite se da pobedite,pa vam onda look nece biti bljak,fuj i ostalo. !!! | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Pon Jun 29, 2009 12:44 am | |
| - [= _*_ bLLaZZena _*_ =] ::
- Pa.. spam je. Kad nisi rekla sta?!.. Ajde wratimo se na temu.. komentarisite look.
Bllazzena,molim te ako mozzesh da ne pishesh vishe ovakve poruke,..od tebe-kao od moda -ochekujem da brishesh spamove,a ne da opominjesh chlanove..i Jovana,Nadja i ja tako radimo ,pa to ochekujemo i od moderatora a sada-dosta u ovoj temi do promene look-a ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Pon Jun 29, 2009 6:04 pm | |
| - *Alexandra* ::
- [= _*_ bLLaZZena _*_ =] ::
- Pa.. spam je. Kad nisi rekla sta?!.. Ajde wratimo se na temu.. komentarisite look.
Bllazzena,molim te ako mozzesh da ne pishesh vishe ovakve poruke,..od tebe-kao od moda -ochekujem da brishesh spamove,a ne da opominjesh chlanove..i Jovana,Nadja i ja tako radimo ,pa to ochekujemo i od moderatora
a sada-dosta u ovoj temi do promene look-a ! Ok,to nisam ja kriwa,to ste wi kriwi sto mi niste rekli. Tako da.. a koliko ja znam i modowi to rade na swakom forumu..koliko ja widim to neradite,pa rekos da ja napisem,jer i wi ste prestali da dolazite na forum. | |
|
| |
Ivana_ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Uto Jun 30, 2009 4:53 pm | |
| Super je!(premda je to prvi kojeg ja vidim) | |
|
| |
*Zoe* Welcome
| Naslov: Re: Kako vam se cini novi look? Čet Jul 02, 2009 9:03 pm | |
| Ako je owo nowi look extra je | |
|
| |