| Ko zeli postati moderator ili administrator | |
|
+5**Nadja** Hilary*** *Sashkica♡ ~*BomBon De AleX*~ *~ Jovana Rybak ~* 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Ko zeli postati moderator ili administrator Sub Maj 16, 2009 12:29 pm | |
| Ako zelite postati mod morate da : -imate vishe od 100 postova i da dovedete 4 chlana
A administratori moraju da imaju preko 200 postova i da dovedu 6 chlanova,srecno
I naravno ne sme da spamuje i treba da ima bar 100 poena vishe nego postova...
Poslednji izmenio *~ Jovana Rybak ~* dana Pet Maj 22, 2009 5:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
~*BomBon De AleX*~ Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 7:38 pm | |
| ja zelim da budem adminka...dowela sam 6 cxlanowa:
1) *~*M*i*Lj*a*N*A*~*
2)^^Smiley^^
3)enamorada chica
4)nin4e
5) **Little Fairy**
6) **[Z~e~Lj~a~N~a]**
a dowela sam i jelenu fairy tale..samo sxto se nie predstawila....
a skupicu 200 postowa wrw sutra! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 7:41 pm | |
| Okej,samo sakupi josh postova... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 8:37 pm | |
| ok..dowela sam josx 1 cxlana..hannah stefana! | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 8:46 pm | |
| Hvalla punoo,uzecemo to svakako u obzir Sada samo skupi postove,ali polako ne moraš da pišeš neke nepotrebne poruke.. Izvini ali stvarno sam neke morala da obrišem.. Srećno,ljubimm te | |
|
| |
Hilary*** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 9:39 pm | |
| ja sam dovela: **Nadja** milica. _Fairytale_ ~* CooL GirL *~ imam vise od 100 postova ...da li mozete da me postavite za moda? | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 10:08 pm | |
| moze ispunila si sve uslove i niko se nije josh prijavio za moda,a treba nam jedan prijavljujte se ljudi! bicesh postavljena! mvahh | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 10:15 pm | |
| Ja bix da se prijawim za admina (a ako ne mozxe, onda mozxe i mod) ... Dowela sam: 1. *Vamp Vanny* 2. miss-fabulous 3. ~**Ashley**~ 4. Anchi 5. Sanja 6. ~**Twilight**~ 7. Katja a Alexander <3 i wampirka se nisu predstawile .... owaj, postowe tju skupiti narawno .. nema sxanse da ne dolazim na owaj forum ...
Poslednji izmenio **Nadja** dana Ned Maj 17, 2009 11:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Ned Maj 17, 2009 11:29 pm | |
| Nadja i Nina,koja brze sakupi 200 postova postaje admin... | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:00 am | |
| da,ali ni jedna poruka ne sme da bude spam!!pazite shta postujete! | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:03 am | |
| - *~ Jovana Rybak ~* ::
- Nadja i Nina,koja brze sakupi 200 postova postaje admin...
owaj, imam 200 poruka i (cxini mi se) nema spama ... msm trudim se da nema .... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:19 am | |
| Okej,Nadja,postajesh admin. A Nina,ako zelish mozesh postati mod. | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:20 am | |
| omg!! wow !! thanks punooo!! wow !! :* | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:27 am | |
| Nema na chemu. Lepo obavljaj svoj posao :* mwaah | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:29 am | |
| hotju narawno !! truditju se ... a owaj, samo da pitam, zasxto ne widim panel ... msm, predpostawljam da si zaborawila .... ^^ <3 | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:31 am | |
| Jesam,nesh sam chachkala.Sorry nadam se da sad mozesh | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 12:33 am | |
| axa, sada je okay .... :-* | |
|
| |
Hilary*** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 10:43 am | |
| ja sada ne vidim panel a moderator sam... | |
|
| |
♥_Fairytale_ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 11:14 am | |
| Jel mogu ja da se Prijawim za moda? (: | |
|
| |
~* CooL GirL *~ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 1:12 pm | |
| i ja cu se prijaviti za moda! | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 5:04 pm | |
| Moze,ispunite uslove pa cemo izabrrati nekoga da moduje sa Hilary***! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 5:05 pm | |
| - Hilary*** ::
- ja sada ne vidim panel a moderator sam...
Ne mozesh da vidish panel jer nisi admin... A opcije za moda imash,to su ti one alatke dole na kraju teme. Da,mozete se prijaviti,samo ispunite zahteve | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:07 pm | |
| e nisam widela..otju ja da postanem moderatorkaa ili V.I.P cxlan!
Poslednji izmenio ~Nina Rybak~ dana Pon Maj 18, 2009 7:23 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
[= _*_ bLLaZZena _*_ =] Moderator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:10 pm | |
| - ~Nina Rybak~ ::
- e nisam widela..otju ja da postanem moderatorkaa!
ocu i ja.. xexe.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:22 pm | |
| a ako basx puuno napreduje forum...trebace wam josx jedan admin...i onda cu ja biti...jel tako? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator | |
| |
|
| |
| Ko zeli postati moderator ili administrator | |
|