| Ko zeli postati moderator ili administrator | |
|
+5**Nadja** Hilary*** *Sashkica♡ ~*BomBon De AleX*~ *~ Jovana Rybak ~* 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
♥_Fairytale_ You heard about Alexander
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:31 pm | |
| - ♥_Fairytale_ ::
- Koji su Zaxtewi?
imasx na prwoj strani .... | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 7:55 pm | |
| - ~Nina Rybak~ ::
- a ako basx puuno napreduje forum...trebace wam josx jedan admin...i onda cu ja biti...jel tako?
postoji mogucnost,ako budesh bila aktivna,poshtujesh pravila,ne spamujesh i dovodish chlanove kao i dosada -bicesh Shto se tiche V.I.P.chlanstva,ko bude zasluzio bice i naravno admini ce obavestiti sve o tome..forum ima tek 3 dana....trebate da budete mnogo duze aktivni da bi vas neko postavio na takvu poziciju.. samo obavljajte svoje duznosti a nagrade ce same doci | |
|
| |
*~ Jovana Rybak ~* Glavna adminka
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 10:12 pm | |
| Slazem se ^^
Potrudite se... | |
|
| |
~*BomBon De AleX*~ Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 11:00 pm | |
| ok..nema problema...skupljaccu postowe..a i do sad sam dowela nekih 9,10 cxlanowa...tako da mislim da netje biti problema... ali s obzirom na to da postoji 3 dana..a wecc ima nekih 60 cxlanowa...to je BASX DOBROO! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pon Maj 18, 2009 11:11 pm | |
| cxek jesam ja onda postala mod..?? | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Uto Maj 19, 2009 12:21 am | |
| Nee,a nikada necesh ni postati ako ovako nastavish!
Skupljash postove uglavnom u OFF-u,iako sam ja rekla da se to ne radi!
To se ne samo po postovima vidi i po tvojim poenima,imash ih manje od postova shto znachi da se rasipash po OFF-u!
Prochitaj pravila i opomene,a onda kada budesh postupala po njima mozesh da konkurishesh! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Uto Maj 19, 2009 12:27 am | |
| pa tako su i swi..a imam malo manje poena od postowa,...a i postawljala sam slike u galerije alexandera..pisala sam za josx nesxto...
ok onda..pisacu sutra u temama wezanim za alexandra! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Uto Maj 19, 2009 7:18 pm | |
| Da,nije vam bash lepa fora da non stop pishete u OFF-u,msm zashto ste doshli. Igrice su tu da vas opuste i u njima se postuje samo bash ako nemate nish da radite,pa eto samo malo da se relaxirate,a ne da nabijate,msm ima puuno pametnijih tema i tako lako mozete da sakupite i poene,dzabe vam OFF. Mislim to vam je za vashe dobro | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Uto Maj 19, 2009 7:35 pm | |
| Ok je galerija,ako u jednom postu postavljash vishe od dve slike..ali ako od jednom imash vishe stavi u jedan post,necu da vam tolerishem da tako skupljate postove!to je ponizavajuce!,no dobro,to ni nije bitno,to shto svi drugi rade ,a da to nisu V.I.P. chlanovi(koje josh nemamo )modovi i admini,to je njihov problem nemoj njih da gledash!zato shto ti necesh da budesh obichan chlan nego chlan sa pozicijom,pa onda se tako i ponashaj..ne morash striktno da pishesh samo o Alexu,a da ne pishesh po OFF-u ali samo smanji..to je to.. a sada da ne spamujemo,ovde mozete da se prijavljujete za modove i admine i ovde ce biti proglasheno ko je za shta postavljen..
ljubb.svima! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sre Maj 20, 2009 12:53 am | |
| ok...nisam danas pisala u off...osim dwe poruke..a i nadja i elena(hillary) pisxu tamo..ja sam danas pisala u temama wezanim za alex-a! i u onim welcome,wasxe slike,info..i tako too! | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sre Maj 20, 2009 2:29 pm | |
| Jovana je napisala u obaveshtenju za off,a ja sam opomenula Hilary preko pm-a,tako da ti nemoj da gledash ko shta pishe nego pishi ti ono shto treba ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sre Maj 20, 2009 3:44 pm | |
| ok..onda...ja cu samo ponekad pisati u off-u | |
|
| |
[= _*_ bLLaZZena _*_ =] Moderator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sre Maj 20, 2009 5:41 pm | |
| - ~Nina Rybak~ ::
- ok..onda...ja cu samo ponekad pisati u off-u
ja necu ni pisati ako treba..??! | |
|
| |
**Nadja** Loosing mind
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sre Maj 20, 2009 5:51 pm | |
| - [= _*_ bLLaZZena _*_ =] ::
- ~Nina Rybak~ ::
- ok..onda...ja cu samo ponekad pisati u off-u
ja necu ni pisati ako treba..??! pa dobro, mislim da nije zabranjeno ... mozxete da pisxete u off-u, ali bez preteriwanja, mislim tu su za malo zabave, ne za nabijanje postowa .... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Čet Maj 21, 2009 9:54 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 5:23 pm | |
| Biramo josh dva moda. Hilary*** neshto ne dolazi,pa je smaknuta,a vi se prijavljujte i zelimo vam puno srece! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 5:29 pm | |
| ewo ja se prijawljajem,upoznata sam sa prawilima mod.-a,skoro na swakom drugom 4um-u sam mod.. a wi izaberite koga ocete.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 5:50 pm | |
| Vidim koliko imash poena,smanji u OFF-u i prvom prilikom postajesh mod... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 5:53 pm | |
| Ne brini,sve doci na svoje mesto. Svakako chuvamo ti mesto moderatora... | |
|
| |
| |
| |
Anita92ns Moderator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 6:55 pm | |
| eee evo i ja se prijavljujem...mslm ako moze, naravno | |
|
| |
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Pet Maj 22, 2009 7:12 pm | |
| Naravno da moze | |
|
| |
*Sashkica♡ Administrator
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator Sub Maj 23, 2009 6:42 pm | |
| UKOLIKO SE VIŠE NIKO NE PRIJAVI ZA MODERATORA BICE IZABRANE ANITA I BLAŽENA! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ko zeli postati moderator ili administrator | |
| |
|
| |
| Ko zeli postati moderator ili administrator | |
|